Ayna programı izleyenlerini Florida’ya götürüyor

Ayna programı izleyenlerini Florida’ya götürüyor

 

Samanyolu Televizyonu’nun sevilen programı Ayna Florida’da idi. Çekimleri tamamlanan ve toplamda 3 bölüm olan program bu cumartesi günü yayınlanmaya başlayacak.

Ayna programı bu özel bölümünde izleyenlerine dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan Miami’yi. Florida eyaletinin güzel bir şehri olan Miami, dünyanın en büyük yolcu gemisi limanına sahip. Ayrıca yaz kış denize girilebilen plajlara sahip olan şehir, Hollywood yıldızlarının milyon dolarlık evleri olan adalarla çevrili. Bu adalardan en ünlüsü Tom Cruize, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Sylvester Stallone gibi yıldızların evlerinin bulunduğu Fisher adası. Programda Fisher adası çevresinde yapılan tekne turuyla seyirciler de, dünyanın en pahalı, milyon dolarlık malikanelerini görme şansına sahip olacak.

 

Programın “Seaquarium” ziyaretinin gösterildiği kısım özellikle çocuk izleyicilerin oldukça hoşuna gidecek. Dev cüsseli katil balinaların ve yunusların gösterilerini de ekrana getirecek olan programda ayrıca deniz ineklerinin ilginç görüntüleri de izleyenlere keyifli dakikalar gecirtecek.

 

Programın yayın saatleri ise şöyle olacak;

 

SAMANYOLU TV TÜRKİYE

 

Miami 12 Nisan Cumartesi saat 23:10

 

Florida-1 19 Nisan Cumartesi saat 23:10

 

Florida-2 26 Nisan Cumartesi saat 23:10

 

SAMANYOLU TV AMERİKA

 

Miami 12 Nisan Cumartesi saat 7.45 PM

 

Florida-1 19 Nisan Cumartesi saat 7.45 PM

 

Florida-2 26 Nisan Cumartesi saat 7.45 PM

 

Ayna programi Miami bölümü fragmanını izlemek için tıklayınız: http://www.youtube.com/watch?v=ix279Nzn4pQ&feature=youtu.be


Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.