Ayna, Florida-2 bölümüyle izleyenleri Amerika’nın en güneyine götürüyor

Ayna, Florida-2 bölümüyle izleyenleri Amerika’nın en güneyine götürüyor

Ayna Programının Miami bölümünden sonra çektiği ikinci bölüm olan Florida-2 bu cumartesi Samanyolu TV ekranlarında yayınlanacak.

Ayna bu hafta izleyenlerini Florida’nın en güneyi olan Key West’e götürüyor. Ekip, önce Key Largo adasında cam tabanlı bir tekne ile okyanusa açılarak, muhteşem güzelliklere sahip okyanus altını, mercan kayalıklarını, farklı balık türlerini ve batık gemi enkazlarını seyircileriyle buluşturacak.

Key West’e doğru ilerlerken “İslamorada” tabelası ile karşılaşan ekip, hatta lokanta, otel ve dükkanların tabelalarında dahi İslamorada yazısını görüyor. Aslında bizim anladığımız manada İslam orada olmayan sadece isim benzerliği olan İslamorada, Florida Keys adı verilen adalar topluluğunun bir kasabası.

Key West, Florida Keys adı verilen adalar topluluğunun en büyüğü ve en güneyde olanı. Küba’ya 150 km uzaklıkta. Burada bir Kızılderili kabilesi olan Seminole kabilesinin festivaline konuk olan Ayna izleyenlerine Kızılderili danslarını ve kobra yılanlarının da yer aldığı gösterileri izletecek.

Ayna ayrıca, Timsahları belli sayıda tutmak için avlanmanın yapılabildiği bu bölgede, timsahlardan yapılan hediyelik eşyaları ve 250 dolara satılan timsah kafalarını da ekrana getirecek.

 

SAMANYOLU TV TÜRKİYE

Florida-1 19 Nisan Cumartesi saat 23:10

Florida-2 26 Nisan Cumartesi saat 23:10

SAMANYOLU TV AMERİKA

Florida-1 19 Nisan Cumartesi saat 7.45 PM

Florida-2 26 Nisan Cumartesi saat 7.45 PM

 
Florida bölümümüzün fragmanını izlemek için http://www.youtube.com/watch?v=1gvo-oqLPEQ&feature=youtu.be

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.