Amerika’nın en komik kadını hayatını kaybetti

Amerika’nın en komik kadını hayatını kaybetti

Amerikalı komedyen ve sunu Joan Rivers 81 yaşında hayatını kaybetti.

Kızı Melissa Rivers, yaptığı yazılı açıklamada geçen haftadan beri Mount Sinai hastanesinde tedavi gören annesinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Rivers, geçen hafta kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam destek ünitesine bağlanmıştı.

Melissa Rivers, annesinin insanları güldürmekten çok mutlu olduğunu kaydederek, “Son dileğinin bizim en kısa sürede tekrar gülebilmemiz olduğunu biliyorum” dedi.

Rusya’dan New York’a göç eden Yahudi bir ailenin çocuğu olarak 1933 yılında Brooklyn’de dünyaya gelen Rivers, 1950’li yıllarda 32 yaşında katıldığı bir televizyon programında şöhrete kavuşmuş, günlük televizyon programı “The Joan Rivers Show” ile Emmy Ödülü’ne de layık görülmüştü.

Rivers son dönemde özellikle Hollywood’ın ünlü isimlerinin elbiseleri ile dalga geçtiği, E! Televizyonu’nda yayınlanan “Fashion Police” adlı program ile tanınıyordu.

Rivers, kendi döneminin en başarılı kadın komedyenleri arasında gösteriliyordu.

Zaman zaman eleştiri konusu olan ünlülere yönelik esprili eleştirileri ile de bilinen ünlü komedyen 12 kitap yazmış, otobiyografisi de ABD’de en çok satan kitaplar listesine girmişti.

Joan Rivers 2010 yılında attığı bir tweette kendisiyle dalga geçmiş, “O kadar çok estetik ameliyatı oldum ki, korkarım öldüğümde Tanrı beni tanımayacak!” demişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.