Amerikan Halk Müziği Ödülleri sahiplerini buldu

Amerikan Halk Müziği Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 47. si düzenlenen ‘Country Müzik Akademisi’ (CMA) ödülleri country (halk) müziğin merkezlerinden biri olan Nashville’de görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Akşam başlayan ödül töreni için halk müziği severler sabah 04:00’ten itibaren toplanmaya başladı. Bridgestone Arena’ da yapılan törende gecenin en büyük ödülü olan yılın göstericisi ödülünü halk müziğinin ‘yaşayan babası’ olarak bilinen ve gerçek bir kovboy olan George Strait aldı. Yakın zamanda müziği bırakacağını belirten Strait bu ödüle birkez daha layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyledi. En iyi kadın şarkıcı ve en iyi erkek şarkıcı ödüllerini ise evli çift Miranda Lambert ve Blake Shelton aldı. Ödülü bu sene 4. kez kazanan Lambert yaptığı konuşmada bu seferkinin ona da süpriz olduğunu belirtti.

Eşi Shelton ise aynı zamanda yılın en iyi albümü ödülüne de sahip oldu. Shelton, “Bu, ödül hayalini kurduğum en büyük ödüldü” dedi.

 

Yılın en iyi yeni şarkıcısı ödülünü ise bütün oyları toplayan 25 yaşındaki söz yazarı ve şarkıcı Kacey Musgraves kazandı. En iyi müzik video ödülünü ise ‘Highway Don’t Care’, ile Tim McGraw, Taylor Swift ve Keith Urban aldı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.