American Idol yine milyonları ekrana kitledi

American Idol yine milyonları ekrana kitledi

Phillip Phillipson, ‘American Idol’ (Amerikan İdolü) yarışmasının çarşamba günkü finalinde birinci oldu. Alternatif pop akımı Indie’nin icracılarından Phillipson aynı yarışmada birinciliği kazanan beşinci erkek şarkıcı olurken, kendi adına bir albüm anlaşmasını da garantiledi.

Tüm Amerika’nın yakından takip ettiği yarışmanın iki saat süren finalinde birbirinden ünlü isimler de sahne aldı. Rihanna, Neil Diamond, Reba McEntire ve yarışma jüri üyesi Jennifer Lopez’in şarkılarını icra ettiği gecede ünlü rock grubu Aerosmith 1976 yılının hit parçası ve rock müziğin klasiklerinden bir tanesi olan “Walk This Way” isimli şarkıyla gecenin finalini yaptı.

Birinci olduğunu öğrendiğinde büyük sevinç yaşayan Phillipson gözyaşları yüzünden şarkısını son kez söyleyemedi. Phillipson performansını yarıda keserek seyirciler arasında bulunan anne ve babasına sarılmaya gitti.  Georgia eyaletinden yarışmaya katılan 21 yaşındaki Phillip Phillipson’ın kazanması kimilerini şaşırtırken genç şarkıcının sezon içinde geçirdiği böbrek rahatsızlığından dolayı seyircinin sempatisini kazandığı da söyleniyor. Phillipson’ın 16 yaşındaki Californialı rakibi Jessica Sanchez sosyal paylaşım sitelerinden ve twitter’dan büyük  bir destek toplamıştı. Sanchez kazansaydı yarışmanın birinci seçilen en genç ismi olacaktı.

11 yıldır ekranlarda yerini alan American Idol ülkenin en fazla izlenen yarışma programı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.