Adele yeni albümünü anlattı

Adele yeni albümünü anlattı

21’inci yüzyılın en çok satan albümü rekorunu elinde tutan İngiliz müzisyen Adele, merakla beklenen yeni albümünün adının bu kez 25 olduğunu açıkladı.

Henüz 19 yaşında müzik kariyerine adım attığı 2008’de albümünün adını 19 olarak belirleyen şarkıcı, 21 yaşında çıkardığı ve tüm dünyada müzik listelerinde bir numaraya yerleşen parçalarının bulunduğu albüme de, 21 adını vermişti.

Taraf gazetesinin haberine göre seriyi bozmamaya niyetli şarkıcı, çıkış tarihi henüz kesinleşmeyen ancak pek çok kişinin Kasım’da beklediği albümüne, bu kez de 25’inci yaşı nedeniyle 25 adını verdiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından yeni albümü hakkında açıklamalarda bulunan Adele şöyle konuştu: “ En son albümüm, ‘bir ayrılık’ albümüydü. Eğer yeni çıkacak olana bir tanımlama yapacaksam, bunun adı da ‘telafi etmek’ olur. Başta yitip giden zamanların telafisi olmak üzere, yaptığım ve yapmadığım her şeyi telafi etmek…”

Yeni albümünün gecikmesinden ötürü hayranlarından özür dileyen Adele, “25 yaş, farkına varmadan nasıl birine dönüştüğüme ışık tutuyor, yeni albümde de izlerini sürüyor.”

İngiletere’de yayınlanan şarkı yarışması X Factor’ün reklam arasında, şarkıcının yeni albümünden bir parçanın 30 saniyelik bir klibi yayınlandı.

‘DAHA YAŞLI OLABİLMEYİ İSTERDİM’

Ekrana gelen yeni albümünden Hello adlı parçanın sözleri şu sekildeydi: “Merhaba, benim/ Aradan geçen onca yılın ardından, merak ediyorum yeniden buluşabilir miyiz, her şeyin teker teker üzerinden yeniden geçer miyiz/ Zamanın bizi iyileştirici gücü olduğu söylenir ya/ Beni hiç iyileştirmedi…” şeklindeydi.

25 albümünün müjdesini Twitter ve Facebook hesabından veren Adele ayrıca şu sözleri de hayranlarıyla paylaştı: “Hayatımın çoğunu hayal kurarak geçirdim. Her zaman daha yaşlı, başka bir yerde olmayı, hatırlamayı ve kolayca unutabilmeyi diledim.”

Grammy Ödüllü şarkıcının, 2011’de çıkan ve 21’inci yüzyılın en çok satan albümü ünvanına sahip albümü, tüm dünyada 30 milyon kopya satmıştı. 21, yalnızca ,İngiltere’de albüm satışlarının oldukça düşük olduğu dönemde, 4.75 milyon kopya satmayı başarmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.