AC/DC’den Malcolm Young’sız turne

AC/DC’den Malcolm Young’sız turne

Ünlü müzik grubu AC/DC, 6 yıl aradan sonra çıkaracağı ‘Rock or Bust’ adlı yeni albümü 2 Aralık’ta Sony Music etiketiyle yayımlayacağını açıkladı. Ancak AC/DC’nin kurucusu Malcolm Young, sağlık problemleri yüzünden son turnede yer alamayacak.

AC/DC son olarak 2008 yılında 31 ülkede 1. sıraya yerleşen “Black Ice” albümünü yayınlamış ve dünya çapında 8 milyona yaklaşan bir satış başarısına ulaşmıştı.

2014 baharında; Vancouver, BC’deki Warehouse Studio’da kaydedilen “Rock or Bust” albümünde grup bir kez daha Brendan O’Brien ve Mike Fraser ile çalıştı.

AC/DC grubunun kurucusu Malcolm Young sağlık problemleri yüzünden son turnede yer alamayacak. Hastalığı yüzünden gruptan ayrılan Malcolm Young geri dönmeyeceğini açıkladı. Ritmik gitarist, söz yazarı ve arka vokalci olan Young, AC/DC’nin 41 yıllık tarihinde ilk defa kayıtlarda ve turnede yer almayacak.

Grubun kurucuları Malcolm ve Angus Young’un yeğeni Stevie Young albüm için ritmik gitar çaldıktan sonra turnede de çalacak. AC/DC turneye 2015 yılında başlayacağını da açıkladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.