8 Ağustos haftası gösterime giren filmler

8 Ağustos haftası gösterime giren filmler

Amerika’da bu hafta ikisi belgesel olmak üzere sekiz film gösterime girdi.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Sezonun merakla beklenen filmlerinden olan Teenage Mutant Ninja Turtles yeniden çevrimiyle beyaz perdede. Dört ninja kaplumbağanın maceralarını anlatan filmde Megan Fox başrolde.

The Hundred-Foot Journey: Helen Mirren’in başrolünde oynadığı filmde Fransız lokantasının yanına kendi restoranlarını açan Kadam ailesi ile Madam Mallory’nin hikayesi anlatılıyor.

Into The Storm: Silverton kasabasında öngörülemeyen bir kasırganın yarattığı heyecanı konu alan filmin yönetmeni Steven Quale.

Step Up All In: Step Up yarışmasının önceki kazananları son bir yarış için Las Vegas’ta buluşur.

What If: Daniel Radcliffe’in başrolünde oynadığı filmde kısa süreli ilişkileri olmuş Wallace’ın en yakın arkadaşı uzun süredir erkek arkadaşıyla birlikte olan Chantry’dir. İkili bir gün bu arkadaşlıklarının ilişkiye dönmesi durumunda ne olacağını konuşmaya başlar.

The Dog: Haftanın iki belgeselinden biri olan The Dog Al Pacino’nun oynadığı Dog Day Afternoon’un esin kaynağı olan John Wojtowicz’in hayatını anlatıyor.

About Alex: Arkadaşlarının intihar girişimi sonrası üniversiteden beri arkadaş olan bir grup insan hafta sonu için biraraya gelir.

Deepsea Challange: Ünlü yönetmen James Cameron’un Deepsea Challange denizaltısı ile yaptığı dalışları anlatan film haftanın ikinci belgeseli.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.