5. İstanbulive konserleri 7 martta Washington’da başlıyor

5. İstanbulive konserleri 7 martta Washington’da başlıyor

Washington’da, Mor ve Ötesi, Manga, Gripin ve New York Gypsy All Stars’ın katılımı ile gerçekleşecek İstanbulive konserleri 7 Mart’ta başlıyor.
    
Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen organizasyonun yapımcıları, İstanbulive organizasyonunun bu sene diğerlerinden farklı olarak Texas Austin’de kendi türünde dünyanın en büyük müzik festivali olan SXSW konserine katılacağını söyledi.
    
New York şehrinde ilk olarak 2009 senesinde düzenlenen İstanbulive müzik festivali çerçevesinde, bu sene Washington, Austin, New York ve Boston kentlerinde rock ve caz konserleri verilecek. Mehmet Dede ile birlikte İstanbulive organizasyonu yapımcılığını paylaşan Serdar İlhan, ”Yıllardır MFÖ, Hüsnü Şenlendirici gibi sanatçılar ile turneler düzenliyoruz. Şu anki fikir ise bu festivali bir vitrin formatında sunmak ve Türk rock müziğinin yeni dalgasını müzikseverlerin, endüstrinin ve SXSW medyasının ilgisine sunmaktır” dedi.
    
Bu sene 5. defa Amerikan ve Türk müzikseverler ile buluşacak olan İstanbulive konserlerinde, Türk rock müziğinin en güçlü isimlerinden Mor ve Ötesi, Manga ve Gripin hayranları ile buluşurken, New York’ta yaşayan çok uluslu New York Gypsy All Stars grubunun da Caz ve Roman müziğinden örnekler sunacağı konserde, Balkan ve Türk müziği ağırlıklı parçalara da bolca yer vereceği bir repertuvar ile sahne alması bekleniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.