22 Ağustos haftası gösterime giren filmler

22 Ağustos haftası gösterime giren filmler

Bu hafta biri belgesel olmak üzere yedi film vizyona girdi.

Sin City – A Dame To Kill For: Haftanın gişe açısından en merak edilen filmi olan Sin City – A Dame To Kill For 2005’te çekilen 158 milyon dolar hasılat elde eden filmin devamı. Sin City olarak adlandırılan bölgede geçen dört ayrı hikayenin anlatıldığı filmin yönetmen koltuğunda yine Robert Rodriguez ve Frank Miller var.

When the Game Stands Tall: Jim Caviezel’in başrolünde oynadığı filmde Bob Ladouceur’un hayatına bakış atılıyor. De La Salle Lisesi Amerikan futbol takımı Spartanlar ile arka arkaya 151 maç kazanan Ladouceur’un bu başarıyı nasıl yakaladığını anlatan filmin yönetmeni ise Thomas Carter.

If I Stay: Mia Hall geçirdiği trafik kazası sonrası komaya girer. Komadayken yaşadığı deneyimler sonrası bir karar vermesi gerekir. Hayata geri dönüp düşündüğünden oldukça farklı bir yaşama başlamalı mıdır?

Life Is Strange: Ben ve George evlendikten sonra George öğretmenlik işinden atılır, arkadaşları ona yüz çevirir ve daha ucuz bir eve taşınması gerekir.

The One I Love: Evlilikleri oldukça zor bir dönemde olan çift haftasonu ufak bir tatile çıkmayı planlarlar. Ancak gittikleri yerde oldukça sıra dışı bir ikilem onları beklemektedir.

To Be Takei: Star Trek dizisinin ünlü isimlerinden George Takei’nin oynadığı roller üzerinden hayranlarının ona bakışını anlatan belgeselde 77 yaşındaki Takei’nin nasıl bir internet fenomeni olduğu da anlatılıyor. Takei için açılan Facebook sayfasının yedi milyon hayranı bulunmakta ve bu sayı giderek artmakta.

Are You Here: Owen Wilson ve Zach Galifianakis’in başrollerinde oynadıkları komedi filminde iki çocukluk arkadaşının doğdukları kasabaya yaptıkları yolculuk anlatılıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.