20 yaşındaki şarkıcı, otizmli kardeşi için yazdığı şarkıyla sosyal medyayı salladı

20 yaşındaki şarkıcı, otizmli kardeşi için yazdığı şarkıyla sosyal medyayı salladı

20 yaşındaki Kentucky’li şarkıcı Chelsea Stepp’in otizmli kızkardeşi için yazdığı ve geçtiğimiz cumartesi günü Tennessee’nin Nashville şehrinde yapılan otizm yürüyüşünde söylediği şarkının videosu “Autism speaks ” facebook sayfasında yayınlandı. Aynı gün binlerce kişinin izlediği ve tekrar paylaştığı video için konuşan Chelsea Stepp “videonun paylaşıldığını gördüğümde dakikalarca ağladım, hayallerim gerçek oldu adeta, insanların bu şarkı için teşekkür yorumlarını okumak muhteşemdi. Özellikle bir kaç yorum vardı ki çok etkilendim. Otizmli çocuğu olan bir anne oğlunun şarkıyı duyduğunda güldüğünü ve beni anlıyor dediğini yazmış. Bir diğeri ise, “Bu satırları yazarken bile ağlıyorum, birçok kişinin anlayamayacağı ama bizim için çok anlamlı olan bu sözleri yazdığınız için çok teşekkür ederim.”yazmış.” dedi.

Geçen ay piyasaya sürülen albümü çıkarabilmek için 2 yazdır babasının eski arabasıyla dondurma satan Chelsea Stepp “yeni bir şarkıcı” olarak değil “otizm sözcüsü” olarak tanınmak istiyor.

 

Chelsea’nin 13 yaşındaki Otizmli kardeşi Cammi’nin davranışsal, sosyal ve iletişimsel alanlarda ciddi sıkıntıları olmasına rağmen diğer taraftan geçmişte ya da gelecekte verilen herhangi bir tarihin hangi güne gelebildiğini hemen söyleme yeteneği var. Chelsea ayrıca  “Beautiful Blessing” isimli sarkisıyla anlattığı kardeşinin tamamen bir lütuf olduğunu, yaşadıkları çok zor anlara rağmen ona yardım edebilmenin de lütuf olduğunu” belirtti.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/oiu9DKgBQu8″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.