Hocaefendi’den Gaziantep saldırı için Tel’in ve Taziye mesajı

Hocaefendi’den Gaziantep saldırı için Tel’in ve Taziye mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Gaziantep’te sokakta yapılan kına gecesine düzenlenen bombalı terörist saldırısı ile ilgili Tel’in ve Taziye mesajı yayınladı.

Hocaefendi’nin mesajının tamamı şöyle: Gaziantep’te bir düğüne iştirak eden vatandaşlarımızı hedef alan ve içinde çocukların da dahil olduğu elliden fazla vatandaşın ölümüne, sayısı belirsiz vatandaşın yaralanmasına sebep olan terörist saldırıyı en şiddetli şekilde lanetliyorum.

Bu saldırı sadece bir düğüne iştirak eden masum halka değil, asırlardır Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Boşnak, Arnavut, Laz, Çerkez ve diğerleriyle birlikte yasayan Anadolu insanının şahsı manevisine yapılmış bir saldırıdır.

Menfur terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına, Kürt vatandaşlarımıza ve bütün Türk halkına başsağlığı ve sabırlar, yaralananlara acil şifalar diliyorum.

Bu vesileyle basta İslam dünyası olmak üzere herkesi failleri kim olursa olsun her türlü terörü lanetlemeye ve teröre karşı yekvücut mücadele mevzuunda samimi katkı yapmaya davet ediyorum.

Cenab-ı Erhamurrahimin’den terör belasının köklerini kurutması, ülkemiz ve dünyamızda insan hayatına saygıyla yoğrulmuş nesiller vasıtasıyla barış ve sükûnu hakim kılmasını niyaz ediyorum.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.