Fatih Portakal meslektaşını bir cümleyle andı; tetikçi kadro çıldırdı -VİDEO İZLE-

Fatih Portakal meslektaşını bir cümleyle andı; tetikçi kadro çıldırdı -VİDEO İZLE-

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde yaptığı konuşmasında “Ben bu ödülü tüm gazeteciler adına almıyorum, işini doğru düzgün yapan gerçek gazeteciler için alıyorum” dedi. Gazeteci Portakal, tutuklu gazeteci Ercan Gün’ün adını da bir cümle içinde andığı için AKP tetikçisi yazarların hedefi oldu.

Portakal, En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülüğünü aldığı sırada darbe girişimi sonrası onlarca gazeteciyle birlikte tutuklanan FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün’ü de andı. Portakal, “Biz FOX ailesi olarak, FOX yöneticileri olarak, buraya gelen arkadaşlarım olarak ve cezaevinde olan arkadaşım Ercan Gün olarak yüreğimizi ortaya koyup her gün bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Endişelerimizle yapıyoruz, korkularımızla yapıyoruz. Endişelerin ve korkuların bizi esir almasına da izin vermiyoruz. Yapabildiğimiz müddetçe en iyi haberi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Portakal, bu sözlerinin ardından, AKP tetikçileri Cem Küçük ve Nedim Şener’in hedefi oldu.

Cem Küçük isimli AKP tetikçisi, Fatih Portakal’ın kovulması gerektiğini söylerken onun medeni ölüler mezarlığına defnedileceğini yazdı.

21739463

 

 

 

 

 

 

‘KONUŞSANA NEDİM…”

Küçük, kendisi gibi AKP’nin kullanışlı kalemi Nedim Şener’i kendi çalıştığı yayın grubunu protesto etmeye çağırdı.

5310013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TALİMATI ALAN NEDİM ŞENER VAKİT KAYBETMEDİ

Talimatı alan Nedim Şener de hem Portakal’a, hem ödül törenini canlı yayınlayan mensubu olduğu Doğan Grubu’na, hem de tutuklu gazeteci Ercan Gün’e ithamlarda bulundu.

39970621

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.