Türk toplumu Sandy mağdurlarına yardım etmeye devam ediyor

Türk toplumu Sandy mağdurlarına yardım etmeye devam ediyor

Long Island Türk Kültür Merkezi ve Helping Hands Relief Foundation birlikte yürüttükleri bir yardım kampanyası ile Nassau Kasırga Kurtarma Fonu(Nassau Hurricane Recovery Fund)’na Sandy mağdurları için 10 Bin dolar yardım etti.

Nassau Bölgesi Kasırga Kurtarma sorumlusu ve Nassau Bölge Pederi Kevin M. Smith bu bağışın bugüne kadar bölgelerinde tek kalemde yapılan ilk en büyük  bağış olduğunu belirtti.

Nassau Bölge Valisi Edward P. Mangano Sandy mağdurlarını yalnız bırakmayan Türk toplumuna teşekkür etti. Mangano, Türk dostlarının her zaman kendilerine destek vermesini memnuniyetle karşıladığını dile getirdi.

Long Island Türk Kültür Merkezi Başkanı Davut Yılmaz ise bölgenin, Sandy kasırgasında çok büyük zarar gördüğünü bu nedenle Helping Hands ile birlikte yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Kampanya çercevesinde insanların ihtiyaçlarını karşılamak üzer 10 bin dolar değerindeki çeki bölge kurtarma sorumlusuna verdiklerini belirtti.

Helping Hands Relief Foundation Başkanı Nevzat Yılmaz ise New York’ta kasırga sonrası zarar gören insanlara yardım ettiklerini bugün de Nassau Bölgesi’nde yardımlarına devam ettiklerini dile getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.