TCC ve Helping Hands Sandy mağdurlarına yardımlara devam ediyor

TCC ve Helping Hands Sandy mağdurlarına yardımlara devam ediyor

Türk Kültür Merkezi (TCC) gönüllüleri ve Helping Hands Relief Foundation, 5 Kasım Pazartesi gününden bu yana Rockaway’de Sandy kasırgası mağduru yüzlerce insana yardımda bulunuyor.

Ülkenin doğu kıyılarını vuran kasırga birçok bölgeye ciddi zararlar vermiş ve yüzlerce insanın evsiz kalmasına sebep olmuştu. Kasırgadan en çok zarar gören bölgelerden biri de New York, Rockaway oldu.  İki dernek el birliğiyle bu bölgede kasırgadan zarar gören insanlara yaklaşık bir haftadır yardımda bulunuyor. Yaklaşan soğuk havalar sebebiyle yapılan yardımlarda yüzlerce insane kışlık giysi ve battaniye yardımı yapılıyor. Ayrıca ihtiyaç sahiplerinin günlük yemek ihtiyaçları karşılanıyor.

TCC kasırgadan zarar görenlerin morallerini düzeltmek adına da destekte bulunuyor. Yakınlarını ulaşmak isteyen mağdurların akraba ve çocuklarıyla irtibata geçmesi sağlanıyor. Bunun dışında  çocuklarla da çeşitli oyunlar oynanarak kasırganın üzerlerindeki etkisi düşürülmeye çalışılıyor. Dernek bu bölgedeki yardımlarını hala sürdürüyor.

TCC daha önce de Staten Island ve Hoboken bölgelerinde kasırgadan etkilenen vatandaşlara yardımlarda bulunmuştu.  

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.