TCC Syracuse kahvaltı programında “Gülen Hareketi” anlatıldı

TCC Syracuse kahvaltı programında “Gülen Hareketi” anlatıldı

TCC Syracuse, “Gülen Hareketi”temalı bir kahvaltı programı düzenledi. Farklı kültür ve sosyal sahalardan konukların katıldığı programda, Peace Island Institute (PII) faaliyetlerinin tanıtımı yapıldı. PII ile beraber, konukların “Gülen Hareketi” hakkındaki sorularına da cevaplar verildi.


Katılımcılardan Dr. Attia, “Günümüz dünyasında çok iyi organize olmuş böyle bir sosyal hareketin varlığı oldukça anlamlı ve önemlidir” değerlendirmesinde bulundu.


Bir diğer katılımcı olan Dr. Sahroui, “Fethullah Gülen gibi değerlerin var olduğunu bilmek bizler için umut vaad ediyor. Umarım, onu daha yakından tanıyan sizlerle beraber bizler de onun fikirlerinden istifade edebiliriz.” dedi.


Ayrıca, konuklara Türkiye gezisi hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Konukların Türkiye ve Türkiye gezisi ile alakalı soruları cevaplandırıldı ve Anadolu kültürü ile kendi kültürleri arasındaki benzerlikleri dile getirmeleri sıcak bir atmosferin oluşmasına vesile oldu.


Katılımcıların memnuniyet ifadeleri ve daha kısa zaman dilimlerinde biraraya gelme yönündeki temennileri ile program son buldu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.