“Taste of Syracuse Festivali” büyük ilgi gördü

“Taste of Syracuse Festivali” büyük ilgi gördü

TCC Syracuse’in çadırını 25 binin üzerinde katılımcı ziyaret etti. Syracuse’da her yıl haziran ayının ilk cuma ve cumartesi günlerinde düzenlenen ‘Taste of Syracuse Festivali’ne bu yıl önceki yıldan daha fazla ziyaretçi aktı. 250 bin kişinin katıldığı festivalde TCC Syracuse’ da 3 çadır açmış oldu. Türk el sanatları ve Türk mutfağının nadide ürünlerinin sergilendiği çadırda, katılımcılar oldukça keyifli anlar yaşadılar.

Türk kahvesi, Türk çayı, baklava, sarma, mercimek köfte ve sigara böreğinin yanında çadırda döner de yer aldı. Katılımcılar bilhassa baklava ve sarmayı beğendiler .

200 binin üzerinde insanın ziyaret ettiği festivalde, 35 binin üzerinde katılımcı bizzat TCC çadırını ziyaret ederek, Türk kültürü, Türk el sanatları ve Türk mutfağı hakkında diyaloglarda bulundu. Hemen hemen ziyartecilerin yarısı şehirde nerede Tük restorantı bulabileceği sorusuna aldıkları henüz maalesef bulamayacaksınız cevabına en kısa zamanda açılması temennileri ile mukabelede bulundular.

Öte yandan festival çadırını ziyaret eden Chanel 9 TV Kanalı ve Post of Syracuse Gazetesi de haberlerinde TCC çadırına ve ürünlerine atıfta bulundu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.