TABID New England’tan hayırlı olsun resepyonu

TABID New England’tan hayırlı olsun resepyonu

TABID New England, yeni atanan Başkonsolos ve Ticari Ateşe’ye hayırlı olsun  ve iş adamlarına tanışma resepsiyonu verdi.

Boston Başkonsolosluğu’na atanan Burak Kartı ve Ticari Ateşe Alperen Kaçar Tabid New England tarafından Boston merkez ofisinde düzenlenen resepsiyona katıldı.Resepsiyonun açılış konuşmasını yapan Tabid New England Direktörü Bekir Şenateş konuşmasında Tabid New England bir gurup işadamı ve profesyonel tarafından Türkiye ile Amerika arasında ticareti geliştirmek, Türk ve Amerikalı işadamları arasında ortaklık kurma niyeti ile kurulduğunu belirtti ve “Amerika dünyanın en büyük pazarı, Türkiye bulunduğu konum itibarı ile dünyanın en önemli geçiş noktasında bulunmaktadır, her geçen yıl Türkiye’nin bu değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Tabid New England bir Türkiye sanayiciler ve isaadmlari Konfederasyonu ( Tuskon) üyesidir.

Türkiye ile Amerika arasında sosyal, ekonomik ilişkiler kurmak, üyelerimize yeni iş imkânları oluşturma özellikle endüstri,tarım inşaat,tekstil,madencilik,bilişim ve üretim ile ilgili aktivitelerde bulunma ve üyelerimize yeni çevre oluşturmak gibi hedeflerimiz bulunmaktadır.

Tabid sadece is amalarına değil aynı zamanda profesyonel çalışan ve değişik hizmet sektörlerinde bulunan üyelerine de hizmet vermektedir.”dedi.

Başkonsolos Burak Karartı ise yaptığı konuşmada ‘Türkiye ile Amerika arasında ilişkilerin gelişmesi ile ilgili olarak ekonomik ilişkilerimizin yeterli seviyede olmadığını bunu geliştirmek istediklerini ifade etti.

Ticari Ateşe Alperen Kaçar da Türkiye’nin devlet olarak yurtdışında yatırım yapanlara sunduğu imkanlar hakkında bilgi verdi.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen resepsiyonda güzel diyaloglar kuruldu.Resepsiyona elliye iş adamı katıldı.

Tabid New England Direktörü Bekir Şenateş tarafından Başkonsolos Burak Karartı ve Ticari Ateşe Alperen Kaçar’a Plaket takdim edilmesi ile resepsiyon sona erdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.