Senatör Kaine, Türk iş adamlarıyla iftar yemeğinde buluştu

Senatör Kaine, Türk iş adamlarıyla iftar yemeğinde buluştu

Türk Amerikan Endüstri ve Ticaret Odası (TACTIC) ve Amerikan Türk Dostluk Derneği (ATFA) geleneksel iftar yemeği Tysons Corner Marriott otelde gerçekleşti. 170 firmanın temsil edildiği iftar programının onur konuğu Federal Senatör Tim Kaine yaptığı konuşmada TACTIC’in ticaretin geliştirilmesi adına yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.

 

01sergiİş adamlarını bir araya getiren iftar yemeği öncesi gerçekleştirilen iş sergisinde inşaat, temizlik, web dizaynı ve limuzin servisi gibi alanlarda faaliyet gösteren dernek üyesi firmaların stantları yer aldı.

 

İftar programının açılış konuşmasını yapan TACTIC Direktörü Mahmut Yeter, iş dünyasında iletişimin önemine vurgu yaptı. Benzer ve farklı alanlarda iş adamlarının iletişimi arttırma yoluyla imkansızları başarabileceklerini ifade eden Yeter, ayrıca TACTIC’in isminin Türk Amerikan Ticaret Ağı (TABN) olarak değiştirildiğini duyurdu.

 

Programın bir diğer konuşmacısı ABD Küçük İşletmeler İdaresi (SBA) Orta Atlantik Bölge Müdürü Natalia Olson, SBA’nın işletmelerin büyümesi ve geliştirilmesi adına yaptıkları 011odul
çalışmalardan bahsetti. SBA’den borç almak yoluyla büyük başarılar elde etmiş bazı şirketlerden örnekler veren Olson, Chobani Yogurt’un da bunlardan biri olduğunu ifade etti.

 

İftar Programının ana konuşmacısı Senator Tim Kaine ise Mahmut Yeter ve TACTIC çalışanlarına düzenenlen organizasyon ve ticaretin geliştirilmesi adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. İşadamlarının bir araya gelmesinin önemine vurgu yapan Kaine, benzer programlara her zaman destek olacağını ifade etti.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.