Rochester’da Türk günü coşkusu

Rochester’da Türk günü coşkusu

Rochester Türk Kültür Merkezi tarafından Rochester Belediye Binasında düzenlenen “Geleneksel Türk Günü” Belediye Başkanı Lovely Warren, Türk Kültür Merkezi Mütevelli Heyeti Üyesi Sandra Frankel ve birçok belediye çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

0407153CB075-LPrograma ev sahipliği yapan Warren, düzenlenen programa olan memnuniyetinden bahsederek, baklavayı ve Türk kahvesini sevdiğini ekledi.

Frankel de yaptığı Türkiye gezisinden çok etkilendiğini, Türkler’in misafirperver ve cömert olduklarını dile getirdi.

Frankel’in ardından söz alan Türk Kültür Merkezi Yöneticisi Bülent Özdemir ev sahipliği yapan Warren’e, Frankel’e ve Türk Kültür Merkezi Gönüllüleri’ne teşekkürlerini sundu ve ardından da Baskan Warren’e Türk Kültür Merkezi adına hediye takdim etti.

DSC_0005Belediye Başkanı Warren, 15 Nisan 2015’ı Türk Günü ilan eden belgeyi Türk Kültür Merkezi Yöneticisi Bülent Özdemir’e teslim etti.

Programın sonunda Türk Kültür Merkezi Gönüllüleri’nin hazırlamış olduğu Türk Mutfağından çeşitli tatlar ve Türk Kahvesi ikram edildi.

Programın en ilgi çeken karesi Ebru Sanatı oldu. Canlı performans olarak sunulan Ebru Sanatı katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Rochester yerel televizyon ve gazetelerinden de muhabirler programı ilgiyle takip etti.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.