Pacifica Institute Milletvekili Eric Swalwell’i ağırladı

Pacifica Institute Milletvekili Eric Swalwell’i ağırladı

Pacifica Institute Ramazan’da bir çok ortamda insanları toplumun önde gelenleriyle buluşturacak fırsatlar oluşturmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Pacifica düzenlediği iftarlara toplumun önde gelenlerini davet ediyor.

5 Temmuz gecesi, sıcak bir atmosferde, Milletvekili Eric Swalwell, Pacifica Institute Silikon Vadisi Şubesi’nde Türk Amerikan Müslüman topluluğuyla oruç açtı.

Milletvekili Swalwell, Müslümanların Ramazan’da nasıl hissettiklerini daha iyi anlayabilmek için günü oruç tutarak geçirdiğinden bahsetti.

Swalwell, Türkçe, “Merhaba” ile başlayan kısa bir konuşma yaptı. Pacifica’ya iftar daveti için teşekkür eden milletvekili, son bir haftayı Türkiye’de geçirip Türk misafirperverliğini tattıktan sonra bu iftarın Türkiye ve Türk insanı hakkındaki düşüncelerini daha da pekiştirdiğinden bahsetti.

Milletvekili Swalwell yaklaşmakta olan ve Pacifica Institute tarafından her yıl düzenlenen Çocuk Festivali’nden de bahsetti. Böyle bir festivalle farklı grupları bir araya getirme çabalarını takdir eden Swalwell bunun Silikon Vadisi’ndeki diyalog aktivitelerine katkıda bulunacağına ve evrensel barış paydasında, farklı kültürleri bir araya getirmeye yardımcı olacağına vurguladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.