Niagara Vakfı Ödülleri Milwaukee’de yapılan törenle sahiplerini buldu

Wisconsin eyaletinin Milwaukee şehrinde 2. si düzenlenen ‘Nigara Vakfı Ödül Töreni’ne Milwaukee şehrinden üst düzey temsilcilerin de içinde bulunduğu 160 misafir katıldı. Gecenin sunuculuğunu ise eyaletin en büyük iş dergisi olan Biztimes’in CEO’su ve sahibi Dan Meyer yaptı.

Programın açılış konuşmasını yapan Wisconsin-Stevens Point Üniversitesi Rektörü Bernie Patterson, renk dil din ayrımı olmaksızın bütün insanların diyaloğa ihtiyacı olduğuna vurguda bulundu ve bu noktada Niagara Vakfı’nın Amerika’da önemli bir misyonu temsil ettiğini belirtti.

Törende üç farklı alanda, üstün başarı ve hizmet sunan kişiler ile kurumlar ödüllendirildi. ‘Medya Ödülü’ bu yıl Milwaukee Sentinel Journal’a verilirken, ödülü gazetenin editörü Martin Kaiser aldı. ‘Topluma Hizmet Ödül’ü Amerikanın en büyük insani yardım kuruluşlarından olan United Way of Greater Milwaukee kurumuna verildi. Ödülü kurumun CEO’su Mary Lou Young aldı. Niagara ‘Egitim Ödül’ü ise University of Wisconsin-Milwaukee rektörü Michael Lovell’a takdim edildi.

Wisconsin Eyalet Senatörü Chris Larson ve Milletvekili Jon Richards ödül alan her bir şahıs ve kurum adına mecliste takdirname belgesi yayınlattı. Bu takdirnameler gecenin sonunda ödül sahiplerine takdim edildi.


Gece hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.