New Jersey’de bir çay daha lütfen

New Jersey’de bir çay daha lütfen

“Bir Çay Daha Lütfen” kitabı ile Türk insanının gönlüne taht kuran Katharine Branning, Ridgefield New Jeysey’de bulunan TCCNNJ’ de, Türk hanımları ile Pazar kahvaltısında biraraya geldi.

Türkçe dışında altı dilde basılan kitabı ile milyonlarca insana Türkiye’yi ve Türk çayını sevdiren Branning, yıllar boyunca Türkiye’ye yaptığı seyyehatlerden, kitabın yazılış sürecinden ve yayınlanmasından bu güne değin okurlardan aldığı tepkilerden bahsetti.

Kitaba ilişkin kimi soruları da cevaplayan Branning, programa katılan hanımlara  ABD’deki günlük yaşama ilişkin kimi sorular yönelltti. Yurt dışında yaşamanın avantajlarından ve dejavantajlarından bahsedildi.

Branning TCCNJ’li hanımlara Rize’den aldığı Türk çayını hediye getirmişti. PII Kadın Kolları Başkanı Dilek Öztoprak da Branning’e  TCCNJ hanımları adına Istanbul sembolleriyle bezenmiş cam bir tepsi armağan ederek Türk kültürünün tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Ev yapımı zengin bir mönünün ve bol bol Türk çayının ikram edildiği programda kitaplarını imzalayan Branning, programın sonunda kendisini davet eden TCCNJ yetkililerine teşekkür ederken “Bu benim için harika bir davetti çünkü Türkiye denince en çok sevdiğim iki şey Türk kadını ve Türk kahvaltısı. Bu sabah burada ikisini birarada bulmak ne güzel!” diyerek şaka yaptı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.