Michigan’ın başkenti Lansing’de Türk kahvesi gecesi

Michigan’ın başkenti Lansing’de Türk kahvesi gecesi

01lansingMichigan’ın Başkenti Lansing’de, Michigan Eyalet Üniversitesi’nde düzenlenen Türk kahvesi gecesine bir çok öğretim görevlisi, üniversite çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Lansing’te bu sene ilki düzenlenen kahve gecesinin konusu İstanbul’du. Kahve ikramı ile birlikte, ‘İstanbul’ sunumunu izleyen misafirler keyifli anlar geçirdi. Türk kültüründen bir çok aksesuarın sergilendiği ve ikramların yapıldığı gecede, misafirlere canlı Türk musikisi eşlik etti.

 

Programa katılan misafirlerden dünyaca ünlü Uluslararası İlişkiler Profesörü Mohamed Ayoob programı çok beğendiğini ve insanları bir araya getiren böyle kültürel programların çok önemli olduğunu belirtti. Türkiye’ye birçok kez gittiğini belirten Profesör Ayoob bu program vesilesi ile daha gidip görmesi gereken bir çok yer olduğunu öğrendiğini ifade etti.

 

Katılan diğer misafirler de etkinliğe davet edilmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Programda gösterilen Türkiye tanıtım videosundan etkilendiklerini söyleyen misafirler, ikramların da çok lezzetli olduğunu sözlerine ekledi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.