Michigan’da dost topluluklar yine bir kahvaltıda buluştu

Michigan’da dost topluluklar yine bir kahvaltıda buluştu

Michigan Türk Amerikan Derneği (TASM) ve Balkan Amerikan Kültür Merkezi (BACC)’nin Detroit’te düzenlenen dostluk kahvaltılarına bir yenisi daha eklendi.


01michigan1Amerika, Arnavut, Boşnak ve Türk toplumları başta olmak üzere birçok milletten yaklaşık yüz kişinin iştirak ettiği kahvaltı programı güzel dostlukların kurulmasına vesile oldu.


BACC’in ev sahipliği yaptığı programda misafirlere çok çeşitle ve zengin bir kahvaltı menüsü ikram edildi.


Bu ayki kahvaltı programına misafir olarak katılan Michigan Federal milletvekillerinden Sander Levin’in Halkla İlişkiler Koordinatörü Melanie Grund kısa bir konuşma yaptı. Grund, sosyal güvenlik numaraları ile ilgili olarak katılımcılara yardım etmeye hazır olduklarını da belirtti.


Her ay bir konukla renklenen kahvaltı programının bu ayki konuğu American Red Croos’tan Pemala A. Miller’dı. Miller, katılımcılara ilk yardımla ilgili önemli bilgiler verdi.


01michiganMiller, kalbi duran birisine nasıl müdahale edilebileceğini uygulamalı olarak gösterdi. Ayrıca nefes borusuna herhangi bir nesnenin kaçması sonucunda oluşabilecek boğulma tehlikelerine karşı ne yapılması gerektiği ile ilgili de bir sunum yaptı. Miller Amerika’da çocuk boğulma tehlikelerinin çoğunun sosislerden, büyüklerde ise biftekten kaynaklandığını söyledi.


Kahvaltıya katılanlar dostlarıyla uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

      01michigan2

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.