Michigan TASM gönüllüleri Ramazan’da herkese kapılarını açtı

Michigan TASM gönüllüleri Ramazan’da herkese kapılarını açtı

Michigan Türk Amerikan Derneği(TASM) gönüllüleri Ramazan Ayı’nın başlamasından bu yana Amerikalı aileleri evlerinde misafir etmeye devam ediyor.

6Her sene Ramazan’da yapılan toplu iftar programlarının yanısıra Türk aileler, Amerikalı dostlarını ev sıcaklığıda ağırlıyor. Bu sene dernek gönüllülerinin 200’ün üzerinde Amerikalıyı evlerinde misafir ettiğini ifade eden TASM yetkilileri, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Türk aileleri ile iftar sofralarında buluşan Amerikalılar, toplumun hemen her kesiminden olmasıyla dikkat çekiyor. Milletvekillerinden bürokratlara, belediye başkanlarından, üniversite rektörlerine ve öğretim üyelerine varıncaya kadar birçok insan iftar sofralarının misafiri oluyor.

”Michigan’da iftar saatinin oldukça geç vakitlerde ve yaz ayında olunmasına rağmen Amerika’lı ailelerin davet aldıkları evlere gelmedeki teveccühü bizleri oldukça mutlu ediyor” diyen TASM yetkilileri, az sayıda Türk aile olmasına rağmen bu kadar misafiri ağırlayan gönüllülere de içten teşekkürlerini dile getirdi.7

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.