Katherine Branning, Türk Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla iftar yaptı

Katherine Branning, Türk Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla iftar yaptı

‘Bir Çay Daha Lütfen” kitabının yazarı Katharine Branning, Türkçe adıyla Kadriye hanım, Ridgefield Belediye başkanı Anthony Suarez ve ailesinin de katıldığı bir iftar yemeğinde, sevenleri ile bir araya geldi. Türk Kültür Merkezi New Jersey şubesinde düzenlenen iftara katılan Branning, Türkiye, Rize, Ramazan, Türk çayı, rol aldığı yeni çekilen reklam filmi ve rol arkadaşı Müslüm Gürses’e dair düşüncelerini paylaştı.

İftar saati yaklaştığında merkez yetkililerinin “iftar duasını siz yapar mısınız?” ricasını geri çevirmeyen Branning, tüm dünya için barış,
bereket ve mutluluk dileyen bir yemek duası yaptı. Programın ilerleyen dakikalarında yeni kitabından Ramazan ile ilgili bölümü okuyan Kadriye hanım, Türkiye’de yeni yayınlanmaya başlayan çay reklamı çekimleri sırasında başından geçenleri anlattığı sırada dinleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Geçtiğimiz Haziran ayında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından kendisine ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verilen Katharine Branning, gecenin sonunda etrafını saran Rizeli hemşehrileri ile tek tek ilgilendi ve okurlarına kitaplarını imzaladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.