Iowa Kongresi’nde ‘Türk Amerikan Dostluk Gecesi’

Iowa Kongresi’nde ‘Türk Amerikan Dostluk Gecesi’

Niagara Vakfı desteğinde, 30 Nisan tarihinde Iowa Eyalet Kongresi’nde geleneksel kültürlerarası dostluk resepsiyonu düzenlenecek.

Eyalet Kongresi’ndeki geleneksel kültürlerarası dostluk resepsiyonları etnik, kültürel ve dinsel çeşitlilik gösteren cemiyetlerin dostluk oluşturulması, çeşitliliğin kutlanması, diyaloğun güçlendirilmesi ve kültürlerarası farkındalığın artırılması adına , seçimle başa gelmiş ve üst düzey hükümet yetkilileriyle bir araya gelmeye imkan sağladığı için önem taşıyor.

Türkiye’nin Chicago Başkonsolosu sayın Fatih Yıldız’ın açılış konuşmasını yapacağı etkinliğin ev sahibi komitesinde Temsilciler Linda Upmeyer, Mark Lofgren, Deborah Berry, Chuck Soderberg, Lisa Heddens, Helen Miller, Anesa Kajtazovic, Steve Olson, Sharon Steckman ve Senatörler Nancy Boettger, Jerry Behn, Daryl Beall, Thomas Courtney, Dennis Black, Jeff Danielson yer alıyorlar.

Etkinlikte canlı müzik performansı, Türk yemeklerinden oluşan bie menü ile öğle yemeği ikramı edilecek.

Ne zaman: 30 Nisan 2013, Salı Saat: 11:30 am

Nerede: Iowa State Capitol

Supreme Court Chamber #103

Etkinliğe katılmak isteyenlerin 19 Nisan tarihine kadar iowa@niagarafoundation.org adresine bilgi mesajı göndermeleri gerekiyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.