Grand Rapids şehrinde toplum mimarı kadınlar konuşuldu

Grand Rapids şehrinde toplum mimarı kadınlar konuşuldu

Michigan eyaleti Grand Rapids şehrinde Dünya kadınlar günü dolayısıyla Niagara Vakfı ve Grand Valley Eyalet Üniversitesi Kadın Merkezi ortaklaşa panel düzenledi.

“Toplum mimarı olan kadınlar” konulu panele, toplumun değişik kesimlerinden geniş katılım oldu. Geçtiğimiz perşembe günü Grand Valley Eyalet Üniversitesi mezunlar evinde gerçekleşen programa konuşmacı olarak Griffin Emlak’ın CEO’ su Diane Griffin, Gelişen Kadınlar Merkezi yöneticisi Charisse Mitchell, WZZM13 Haber 5 kanalı program yapımcılarından Jennifer Pascua ve WGVSU sabah şovu yapımcısı Shelley Irwin katıldı.

Griffin yaptığı konuşmada “Takviminde ailene, sağlığına ve dinlenmeye ne kadar çabuk yer verirsen o kadar çabuk mutlu ve başarılı olursun. Söylemesi kolay olsada çoğumuz işimizi bu değerli şeylerden öne alıyoruz.” dedi, Pascua ise “Çevremde değer verdiğim insanlarla birlikte olmak onlara lider olmak, işimde lider olmakdan daha önemli” şeklinde konuştu. Gelişen Kadınlar Merkezi yöneticisi Charisse Mitchell ise konuşmasında”Hayatında iyi bir yol gösteren olması, başarının anahtarlarından biridir.’’ ifadelerine yer verdi. Programa katılan konuşmacıların kendi hayatlarından verdikleri örnekler ve genç bayanlara tavsiyeleri dinleyiciler tarafından oldukça ilgi gördü.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.