FEBA Basketbol Turnuvası’nın konuğu NBA’li basketbolcu Enes Kanter’di

FEBA Basketbol Turnuvası’nın konuğu NBA’li basketbolcu Enes Kanter’di

Chicago’da gerçekleşen ikinci geleneksel FEBA/BAYA Basketbol Turnuvası nisan ayının sonunda gerçekleşti. NBA’in Utah Jazz takımında oynayan Enes Kanter’in turnuvaya konuk olarak katılması, taraftarlarda ve kupa için kıyasıya mücadele eden takımlarda büyük coşku oluşturdu.  Çeşitli basketbol takımlarının katıldığı turnuva çerçevesinde yarım gün boyunca süren müsabakalara ilginin oldukça yoğun olduğu gözlendi.


8 takımın mücadele ettiği turnuva kapamında toplum 64 basketbolcu kupayı kazanabilmek için ter döktü. Takım taratarlarının içinde oyuncuların ailelerinin de hazır bulunduğu gözlendi.


Balkan milletlerinden bir çok oyuncunun bulunduğu takımlara seslenme fırsatı bulan NBA’in yıldız oyuncusu Enes Kanter, çok çalışmanın ve toplumun içinde yer almanın öneminden söz etti. Enes Kanter, turnuvayı sonuçların açıklanmasına kadar büyük  bir ilgiyle takip etti.


Turnuvanın yapıldığı salonun koridorlarında, Balkan ve Türk kökenli genç sporcuların Kanter’in alçak gönüllülüğünden ve arkadaş canlılığından konuştuğu duyuldu. Enes Kanter yalnızca başarılarıyla değil, hoş karakteriyle de ikinci geleneksel FEBA/BAYA basketbol turnuvasında iz bıraktı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.