Connecticut Türk Kültür Merkezi’nin bayramlaşma programına yoğun ilgi

Connecticut Türk Kültür Merkezi’nin bayramlaşma programına yoğun ilgi

Connecticut Türk Kültür Merkezi’nin (TCC) düzenlediği iftar çadırı ve bayramlaşma etkinliği yerel halktan yoğun ilgi gördü. Yaklaşık bin 200 kişiyi ağırlayan iftar çadırından mutlu bir şekilde ayrılan çok dilli, çok kültürlü misafirler daha sonra yine aynı alana bayramlaşmaya geldi. 

 

Connecticut TCC Hartford şubesi Müdürü Muhammet Şengez, “Her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan’ın son iki günü iftar çadırımızı açtık. Üçüncü gün ise bayramlaşma yemeği verdik. Bu, Connecticut’ta bir gelenek haline geldi. Öyle ki, Ramazan ayına girdiğimizde yerel halktan bu yıl da çadır açıp açmayacağımızı soran bir çok email alır olduk” dedi.

 

Çadırın açık kaldığı her bir gün 400 civarında insana hizmet verdiklerini belirten Şengez, bayram yemeği ile birlikte bu yıl toplam bin 200 kişiyi ağırladıklarını söyledi. 

 

Çadırın son gününe katılan West Haven Belediye Başkanı John Picard, şehrindeki tüm Türklerin bayramını tebrik ettiğini ve TCC’nin West Haven’a renk katan faaliyetlerini beğeni ile izlediklerini söyledi. Belediye Başkanı TCC yetkilileri ve gönüllülerine de yapmış oldukları faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.