Chicagolu minikler bayram gezmesinde

Chicagolu minikler bayram gezmesinde

bayramlasmaChicago Türk Amerikan Derneği (TASC) Hafta Sonu Okulu geleneksel bayram ev gezmesi bu sene de şenlik havasında gerçekleşti.

Yaşları 5 ile 10 arasında 85 öğrenci geçtiğimiz cumartesi günü 30 farklı eve gruplar halinde bayram ziyareti yaptı. Ev ev bayram ziyareti yapan öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Ev sahipleri çocuklara ikramda bulunarak ve hediyeler vererek miniklerin unutulmaz bir bayram geçirmesini sağladı.

Küçük misafirleri ağırlayan ev sahiplerinden Nurdan Özarslan ilk kez çocukların bir grup halinde ziyarete geldiğini söyledi. Çocukların evde gerçek bir bayram havası oluşturduğunu ifade eden Özarslan, “Ben de bu haftasonu evimize gelen minik misafirlerimin zihinlerinde güzel bir bayram hatırası kalması adına 3 yaşındaki oğlumla birlikte çayırda otlayan koyun temalı kekler yaptım. Oğlum ve benim için güzel bir anı, tarif edilemez bir mutluluktu. Çocuklarımızın gözündeki o bayram çoşkusunu görebilmek, onların mutluklarına ortak olabilmek bence dünyadaki herşeyden daha değerli.” dedi.

Öğrencilerden sekiz yaşındaki Furkan Ülker ise bayram ziyareti hakkındaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Bayram gezmelerini seviyorum çünkü arkadaşlarımla beraber oluyorum, değişik evlerde bayramlaşıyorum. Bu bayramlaşmalar ile Allah’ın bana çok sevap yazdığını düşünüyorum.”

Öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.