Central Jersey’de ‘Öğretmenlerimize Teşekkür Gecesi’

Central Jersey’de ‘Öğretmenlerimize Teşekkür Gecesi’

New Jersey Türk Kültür Merkezi Central Jersey şubesi ‘Öğretmenlerimize Teşekkür’ (Educators Appreciation Night) kutlamaları çerçevesinde bir ‘Kahve Gecesi’ düzenledi. Programa civardaki okullardan Knollwood, Martin Luther King, Randophille, Piscataway, Children’s corner, North Plainfield, Central Jersey Prep, Thomas Edison Energysmart okulları ve Princeton ve Rutger üniversitelerinden yöneticiler, öğretmenler ve çalışanları katıldılar. Kültür merkezi gönüllüleri ve yönetim kadrosu tarafından hazırlanan  gece ve yemekler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Gecede seyredilen tanıtım videoları, Türk insanının sıcaklığını okyanus ötesinde yaşatmaya çalışan Kültür Merkezi gönüllerinin çalışmalarını perçinler nitelikteydi. Sahne alan Neyzen Mehmet Çakar da katılımcıların ruhlarına sufi esintilerini üfleyerek gecenin güzel anılarını noktaladı.

 

Türkiye ve Türk kültürünü dostlarımıza tanıtma ve kültürler arası diyalog ve anlayış hedefiyle yola çıkan Türk Kültür Merkezi düzenlemiş olduğu kahve geceleri ile birçok kesimin beğenisini topluyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.