Başkonsolos Levent Bilgen: Yeni nesil gazeteciler çıtayı yükseltmeli

Başkonsolos Levent Bilgen: Yeni nesil gazeteciler çıtayı yükseltmeli

New York Başkonsolos’u Levent Bilgen medya sektöründe yeni neslin çıtayı yükseltmesi gerektiğini söyledi.

Yaklaşık iki yıldır Turkishny’da muhabir olarak görev yapan Ebru Doğan’ın Amerikadan ayrılacak olması nedeniyle düzenelenen veda geçesine katılan Bilgen Ebru Doğan’ın da bu süreçte önemli bir görev yürüttüğünü kaydederek, “Yeni hayatında başarılar diliyorum” dedi.

New York’tan ayrılacak olan Ebru Doğan ise “New York’taki hayatıma sizlerle başlamak benim için büyük bir şanstı. Hepinizin üzerimde emeği var. Verdiğiniz destek, sizlerle çalışmak benim için mutluluk vericiydi. Başta patronum Rıdvan Bey olmak üzere, yakinen çalıştığım Başkonsolosumuz Levent Bey’e, siz gazeteci arkadaşlarıma ve iyi kötü her günümde yanımda olan yakın arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ediyorum.

Turkishny sahibi ve CEO’su Rıdvan Sezer tarafından Ebru Doğan için Manhattan’da bir Türk restaurantında düzenlenen veda yemeğine New York Başkonsolosu M.Levent Bilgen, BM Daimi Temsilciliği Basın Ataşeliği’nden Gökmen Toplu, TADF Başkanı Ali Çınar, Türk Hars Birliği Başdanışmanı İbrahim Kurtulmuş, Turkishny editörü Afşın Ilgar, New York muhabiri Ergülen Toprak, Web Masterlarından Zurab Isxodnik, New York’taki Türk medyası mensuplarından Cihan Haber Ajansı’ndan Aydoğan Vatandaş, Zaman Amerika’dan  Orhan Akkurt, Doğan Haber Ajansı’ndan Nafiz Albayrak, Habertürk TV’den Gülveda Özgür, Star Gazetesi’nden Selçuk Acar, Zaman’dan Sezai Kalaycı, TRT’den Kahraman Halisçelik ile Ebru Doğan’ın yakın arkadaşları katıldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.