Atlanta’ya gezici konsolosluk hizmeti

Atlanta’ya gezici konsolosluk hizmeti

Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu, Atlanta ve civarında yaşayan Türk vatandaşlarına ‘Gezici Konsolosluk Hizmeti’ verileceğini açıkladı. Verilecek hizmetin Georgiya Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek Atatürk’ü Anma Töreni için bölgede bulunacak başkonsolosluk çalışanları tarafından yapılacağı bildirildi.

Türk vatandaşları Gezici Konsolosluk Hizmeti çalışanlarından askerlik, vatandaşlık, nüfus, noter, pasaport gibi konularda işlem yapılması talebinde bulunabilecekler. Başkonsolosluk memurlarının işlem taleplerini kabul edecekleri, işlemler yapıldıktan sonra belirlenecek bir tarihte ise işlem sahiplerinin evraklarının iade edileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada işlem yaptırmak isteyen vatandaşların nüfus cüzdanlarını, eski veya yeni tip pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurması istendi. İşlem kabulünün saat 9:30 ve 18:00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi.

Write a comment

1 Comment

  1. Halis Semerci November 9, 19:13

    Konsolos bey atlantaya Turk vatandaslarina gezici konsolosluk hizmeti getirecekmis cok guzel ama Newyorkdaki asli hizmetinizi aksatmiyacaksiniz once baktim hicbir bilgi yok konsoloslugun sayfasinda kapidan girdim gayet nazik yukari yonlendirdiler daha once vekalet vermistim Turkiyede 2 satir daha ilave edilmesi gerekir diye tapuda kabul edilmemis ciktim yukari kusura bakmayin vekalet isemi yapamiyoruz 3 kisi varmis 2 si atlantaya gitmis 1 si hastalanmis Long island’dan geliyorum o gunum gidiyor sali gunu yine gidecegim haberleri okuyorum bombos tartismalar Anayasayi yasalari degistireceklermis hersey guzel olacakmis once kafayi degistirin beyler hala asiret devleti kafasiyla vatandasa muamele ediyorsunuz saygi bekliyorsunuz benim paramla bana caka satiyorsunuz burada noterlik hizmeti bedava yapiliyor yada 20 dolara mal oluyor ben vatandasim sizin musterinizde kulunuzda degilim sonra makama saygi bekleyin tum makamlara saygim var ozellik huzzam segah hicaz hele kanun ney ve keman taksimiyle olursa makamlar kisleri yuceltmez kisiler o makamlari yuceltir saygi kazanilir

Only registered users can comment.