Atlanta’da erkekler voleybol turnuvası yapıldı

Atlanta’da erkekler voleybol turnuvası yapıldı

Atlanta’da faaliyet gösteren Turkuaz Akademi tarafından hafta sonu voleybol turnuvası organize edildi. Turnuvaya, İstanbul spor, North Fulton, American Top Team, SEIC, 5 Brothers, Ahiska spor, Elementary ve Agzur spor takımları katıldı.

Organizasyonu gerçekleştiren Turkuaz Akademi Voleybol heyeti başkanı Zakariya Abuzarov yaptığı açıklamada, Bu turnuvayı Atlanta’da yaşayan voleybol sevenleri bir araya getirmek amacıyla düzenlediklerini belirtti.

Toplamda sekiz takımın katıldığı turnuvada Agzurspor birinci, Ahıskaspor ikinci ve North Fulton takımı üçüncü oldu. Final maçının ardından yapılan törende, turnuvada ilk üçe giren takımları tebrik eden Abuzarov, birinci olan takımın kaptanı Mehdi Bezgunova’a Agzur spor adına kupa ve madalyalarını takdim etti.

Mart ayı içersinde futbol, basketbol, güreş, bilek güreşi, ve çiftler masa tenisi turnuvaları da düzenleyeceklerini belirten Turkuaz Akademi yöneticisi Hakkı Anık, Atlanta’da, spor aktivilerinde ses getirecek takımlar çıkartmayı hedeflediklerini FullSizeRendersöyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.