Marriott’un CEO’su: Uyumayan kişileri alkışlamayın

Marriott’un CEO’su: Uyumayan kişileri alkışlamayın

Marriott otellerinin CEO’su Arne Sorenson her gece yedi buçuk saat uyuduğunu ve bununla gurur duyduğunu açıkladı.

Davos’ta bulunan Sorenson Huffington Post’un sorularını cevapladı. Sorenson son yıllarda özellikle iş dünyasında çok az uyuduğunu söyleyen patronların iyi bir örnek olmadığı inancında.

“Belki zorlu biri gibi görünme adına iyidir” diyen Sorenson gerçekten iyi bir uyku uyumadan işe odaklanmanın ve sosyal hayatın getirdiği yükümlülüklerin üstesinden gelmenin zor olduğuna inanıyor.

Son yapılan bir araştırmaya göre 18 yaş ve üstü Amerikalıların yüzde 91’i gece uykularında en az bir kere uyandıklarını belirtiyor. Bunun temel nedeni olarak yüzde 71’lik kısımın cep telefonları ile uyumaya gitmeleri gösteriliyor.

Ancak son dönemde iyi bir uykunun da önemini gösteren araştırmalar artıyor.

Sorenson kendilerinin otellerinde yeni yöntemler aradıklarını ve müşterilerini huzur dolu bir uykuya yatırmak için her yolu denediklerini belirtti.

Marriott’un CEO’su “Müşterilerimizden odaya girdiklerinde dışarıdaki yaşamlarını kapıda bırakmalarını isteyebiliriz. Ancak en iyi çözümün karşılıklı diyalogdan geçtiği inancındayım” diyor.

J.D. Power’ın yaptığı araştırmaya göre rekor sayıdaki müşterileri Kuzey Amerika’daki Marriott’larda kaldıkları son seferde çok iyi uyuduklarını belirtmişler.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.