LG 5 kameralı telefonunu tanıttı

LG 5 kameralı telefonunu tanıttı

Güney Kore markası LG merakla beklenen akıllı telefonunu tanıttı. Seul Science Park’ta düzenlenen basın toplantısıyla LG Electronics Başkan Yardımcısı Hwang Jeong-hwan yeni telefonu basına tanıttı.

Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkan telefon 5 kamerasıyla oldukça dikkat çekiyor.
18 EKİM’DE SATIŞA SUNULACAK
Üç arka (12 MP+16 MP+12 MP) kameraya ve iki adet ön (8 MP + 5 MP) kameraya sahip telefon, 6.4 inç boyutundaki P-OLED bir ekranın üzerine kuruluyor.

18 Ekim’de teknoloji mağazalarında satışa sunulacak olan LG V40 ThinQ modeli siyah, gümüş ve mavi renk seçeneklerini sunacak. 
TÜRKİYE FİYATI 8 BİN TL’Yİ BULABİLİR
Henüz resmi tanıtım fiyatı duyurulmasa da LG’nin yeni  telefonunun Avrupa fiyatı 980 dolar ve Kore fiyatının da 890 bin wondan satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Türkiye fiyatının da vergiler hariç 1.000 dolar olacağı kaydediliyor. Özel Tüketim Vergisi (ÖTV)+Katma Değer Vergisi (KDV) ilave edildiğinde yeni telefonun fiyatı 7 bin 500 TL ila 8 bin TL arasında olacak.
FOTOĞRAF İLE VİDEOLARI BİRLEŞTİRİYOR
LG V40 ThinQ, üçlü çekim özelliği sayesinde deklanşör düğmesine dokunulmasıyla birlikte fotoğraf her üç açıdan yakalayabiliyor. Ayrıca kullanıcılar Magic Photo özelliği ile fotoğraf ve videoları birleştirerek yeni bir içerik oluşturmasına olanak sağlayacak.

LG V40’ı 3.300mAh boyutundaki bir batarya besliyor. Batarya konusunda oldukça uzun bir kullanım vaat ediyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.