Obez genci uçağa almadılar

Obez genci uçağa almadılar

British Airways Amerika’dan, ülkesi Fransa’ya dönmek isteyen 226 kilogram (500 pound) ağırlığındaki obez genci, uçağına kabul etmedi. 22 yasındaki Kevin Chenais, 1 buçuk yıl önce hormon tedavisi görmek  için yine aynı havayolu şirketi ile Amerika’ya gelmişti.

CBS-Chicago’nun haberine göre, hormon bozukluğu sebebiyle obezite hastalığına yakalanan Chenais 7 gündür Chicago’da ülkesine dönmeyi bekliyor. Kevin’in annesi Christina Chenais, British Airways’ı kendilerini mağdur bırakmakla suçladı. 1 buçuk yıl önce yine aynı havayoluyla Amerika’ya geldiklerini belirten Christina Chaines, şirketin şimdi kendilerini geri götürmeyi kabul etmediğini ifade etti. Chaines, tedavisinin geri kalan kısmını ülkesi Fransa’da sürdürmeyi planlıyor.

Genç adamın oksijene ihtiyaç duyduğu ve sağlığının sürekli kontrol edilmesi gerektiği için, uçağa alınmamış olabileceği belirtiliyor.

British Airways’in bir sözcüsü, yardımcı olmaya çalıştıklarını ancak genç adamın uçakta güvenliğini sağlayacak bir çözüm bulamadıklarını belirtti. Sözcü, ailenin konaklama ve gıda masraflarını karşıladıklarını sözlerine ekledi.

Genç adamın yakınları, bir çözüm bulunmadığı takdirde, Chicago’dan New York’a tren ile seyahat etmek ve oradan da Fransa’ya gemi ile yolculuk yapmak zorunda kalacaklarını söylediler.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.