Kayıp çocuk arayan polis helikopteri düştü:2 ölü

Kayıp çocuk arayan polis helikopteri düştü:2 ölü

Georgia eyaletinin başkenti Atlanta’da 9 yaşındaki kayıp bir çocuğu arayan polis helikopteri düştü. Olayda iki polis hayatını kaybetti.

Cumartesi gece saat 10.30 pm’de Atlanta’nın kuzeybatı bölgesinde yerleşim alanlarına yakın bir yolda meydana gelen kazanın sebebi ise araştırılıyor. Kazanın meydana geldiği saatte dışarda insanların olmaması ise büyük bir faciayı engelledi.

Olayla ilgili bilgi veren Polis sözcüsü Carlos Campos “Kazada iki polis memuru hayatını kaybetti. Helikopterin düştüğü yerde can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi. Helikopterin  düşmesi ile ilgili soruşturma başlatıldı.”şeklinde bilgi verdi. Kazayı gördükten sonra olay yerine giden Bystander Darryl James (42) isimli vatandaş, helikoptere yaklaşmaya çalışırken büyük bir patlamanın meydana geldiğini söyledi. James “ Kazanın meydana geldiği saatlerde dışarda insanların olmaması, olası bir faciayı engelledi. Çünkü kazanın meydana geldiği alana yakın otobüs durakları ve restaurantlar bulunuyor.”şeklinde gördüklerini aktardı.

Federal Havacılık İdaresi (FAA), kaza sebebini araştırmak üzere bölgede çalışmalara başladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.