İllinois’te otoban yol durumu artık 15 farklı konumdan görülebilecek

İllinois’te otoban yol durumu artık 15 farklı konumdan görülebilecek

İllinois paralı yolunda sürücüler artık yol boyunca kurulan yeni sistemle yerleştirilen kameralarla, 15 farklı konumdan trafiğin durumunu öğrenebilecek.

Veterans Memorial paralı yoluna (I-355) iki, Tri-State paralı yoluna (I-94/I-294) sekiz, Jane Addams Memorial paralı yoluna (I-90) üç yeni kamera monte edildi. Reagan Memorial paralı yolu boyunca da iki kamera (I-88) işler durumda olacak.

Kamera görüntüleri yaklaşık her beş dakikada bir yükleniyor ve izleyicilerin güncellemelerini görüntülemek için sayfayı yenilemeleri gerekiyor. Görüntünün kalitesi ise hava şartlarına bağlı.

İllinois Tollway İcra Direktörü Kristi Lafleur “Müşteriler istediğikleri zaman internete girip seyahat etmeyi planladıkları yol koşullarını görebilecekler. Bu online görüntüleme sistemindeki amacımız müşterilerimize seyahat öncesi alacakları kararlarda yardımcı bir kaynak sunmaktır” dedi.

Kurumun bildirimine göre kamera görüntülerine, “Trafik Kameralarını Gör” linkine paralı yolun www.illiniostollway.com ana sayfasından tıklanarak ulaşılabilir. Yerleştirilen bir çok kamera çok yönlü yol görüntüleri sunabiliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.