Chicago Türk Kültür Merkezi’nden Göçmenlik Yasası’na katkı

Chicago Türk Kültür Merkezi’nden Göçmenlik Yasası’na katkı

Illinois Federal Milletvekili Tammy Duckworth, göçmenlik yasa tasarısı ile ilgili devlet, iş dünyası, eğitim, kültür-sanat ve din alanında faaliyet gösteren kurumların üst düzey temsilcilerini davet ettiği bir toplantı gerçekleştirdi. Türk toplumunu temsilen göçmenlik yasasına katkı sağlamak üzere Chicago Türk Amerikan Derneği (TASC) yöneticilerini de davet eden Duckworth yaklaşık 40 kurum temsilcisi ile DeVry Üniversitesi’nde bir araya geldi.

 

Illiois milletvekili, göçmenlik sorununa çözüm bulmak ve reforma katkı sağlamak adına düzenlediği yuvarlak masa toplantısında ülke ekonomisine katkı sağlayacak ve Amerikan rüyasını gerçekleştirmeye katkısı olacak her türlü fikre açık olduğu ifade etti. Program sonrası Chicago Türk Amerikan Derneği (TASC) yöneticilerinden Muhittin Er ile görüşen kongre üyesi, özellikle eyaletteki Türk işadamlarıyla işbirliği içerisinde göçmenlik yasasıyla ilgili sorunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Toplantıya katılan tüm kurum temsilcilerinin görüşlerine çok önem verdiğini ifade eden Kongre Üyesi Duckworth, “Sadece bu konuda değil, toplumu ilgilendiren ve ülkenin gelişimine katkı sağlayacak her türlü fikir ve yorumlarınız için her zaman benimle irtibata geçebilirsiniz” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.