Chicago Halk Kutuphanesi 2013’ün en cok okunan kitaplarını açıkladı

Chicago Halk Kutuphanesi 2013’ün en cok okunan kitaplarını açıkladı

Chicago Halk Kütüphanesi bu hafta başında 2013’ün en çok okunan kitaplarını açıkladı. Kısa bir süre önce yapılan bir araştırmaya göre Chicago Halk Kütüphanesi (Chicago Public Library), Amerika’nın en iyi birinci, dünyanın ise en iyi üçüncü kütüphanesi seçilmişti.

Kütüphane yetkilileri, sıralamanın en çok ödünç alınan ya da talep edilen kitaplara göre hazırlandığını belirtti. En üst sıralara oturan kitapların ya Chicago ile ilgili olması, ya da yazarının Chicago’lu olması ise hiç şaşırtıcı olmadı.

Bu sıralamaya göre 2013’ün en çok okunan kitapları ise şöyle: Roman (kurgu) dalında, Gone Girl – Gillian Flynn, Fifty Shades of Grey – E. L James, Inferno – Dan Brown, And the Mountains Echoed – Khaled Hosseini, The Casual Vacancy – J.K Rowling, Fifty Shades Darker – E.L James, Alex Cross, Run – James Patterson, The Cuckoos Calling – Robert Galbraith, A Deeper Love Inside – Sister Souljah, Fifty Shades Freed – E.L James.

Yine sıralamaya göre en çok okunan kurgu olmayan kitaplar ise The Warmth of Other Suns – Isabel Wilkerson, Lean In – Sheryl Sandberg, The Devil in the White City – Erik Larson, Quiet – Susan Cain, After Visiting Friends – Michael Hainey, Wild – Cheryl Strayed, Shred Ian – K Smith, MD, Salt, Sugar, Fat: How the Food Giants Hooked US – Michael Moss, Is Everyone Hanging Out With Me And Other Concerns – Mindy Kaling, Let’s Explore Diabetes With Owls – David Sedaris şeklinde açıklandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.