Şizofren hastası aile fertlerini katletti

Şizofren hastası aile fertlerini katletti

Oklahoma City’de şizofren rahatsızlığı olan bir kişi aile bireylerinden dördünü öldürdü. Ruhsal rahatsızlığı olduğu belirtilen katil zanlısının 7 aylık yeğenini de öldürmesi yaşanılan acıyı arttırdı.

 

Çarşamba gecesi yaşanılan olay sırasında evde bulunmayan 7 aylık bebeğin babası Mario Dominguez, yaşanılan trajeden dolayı kendisini suçladı. Çocuğunun annesi olan nişanlısının erkek kardeşinin gerçekleştirdiği katliamda Dominguez, ‘‘Birkaç hafta öncesine kadar bende o evde yaşıyordum. Orada olsaydım kayınbıraderimi engelleyebilir miydim bilemiyorum ama hiç değilse engel dahi olamasam ailemle birlikte olurdum’’ dedi.

Şizofren hastası olduğu belirtilen ve cinayetleri işlediği önesürülen 40 yaşındaki Daniel Green polis tarafından tutuklandı. Daniel Green, annesi Sallie Green (57), kız kardeşi Rebecca Cizek (34), yeğeni Katherine Cizek (16) ile yine yeğeni olan 7 aylık Amario Dominguez’i öldürdüğü belirtildi. Mario Dominguez katliamın yaşandığı esnanda aile üyelerinden iki kişinin evde bulunmadığını söyledi.

 

Dominguez gazetecilere yaptığı açıklamada, nişanlısı Rebecca ile sorun yaşadığı için bir süredir aynı evi paylaşmadıklarını söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.