Silahlı kadın hırsız 150 dolar çalarak kayıplara karıştı

Silahlı kadın hırsız 150 dolar çalarak kayıplara karıştı

Hortumların vurduğu Oklahoma City şehrinde bu defa 150 dolar için silahlı hırsızlık yapan kadının görüntüleri ile gündeme geldi. Bir dükkana girerek kasadan 150 dolar nakit parayı alarak kaçmaya çalışan kadının görüntüleri güvenlik kamerlarına takıldı.

Dükkanın güvenlik kameralarını inceleyen polis, görüntüleri kamuoyu ile payşaltı. Ucuz ürün satması ile tanınan ve Amerika genelinde bir zincir olan ‘Dollar General’ dükkanına giren hırsız, önce kasiyerden paraları vermesini istedi. Kasiyer silahlı kadının isteğini yerine getirmede biraz yavaş davranınca kadın hırsız bu defa kasanın başına gelerek tüm nakit paraları alarak olay yerinden uzaklaştı. Polis, hırsızın görüntülerini medya ile paylaşarak halktan silahlı soygun yapan kişinin kimliğinin belirlenmesinde yardımcı olmalarını istedi.

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre hırsız kadının 20’li yaşlarda ve açık tenli olduğu görülüyor. Ayrıca hırsızın sarı saçlı ve kilolu olduğu da dikkat çekiyor. 26 Mayıs tarihinde meydana gelen hırsızlık olayında henüz polis zanlıyı yakalayamadı. Video görüntülerinde kadının hırsızlık yaptığı sırada dükkanda bulunan diğer müşterilerin içeride beklediği de görüldü.  

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.