Ölen katilin günlüğü faili meçhul cinayetleri aydınlatacak

Ölen katilin günlüğü faili meçhul cinayetleri aydınlatacak

25 yıl önce aniden kaybolan ve daha sonra izine dahi rastlanmayan Tiffany Session davasında sır perdesi aralanıyor. Perşembe günü yetkililer olayla ilgisi olğunu düşündükleri birine ulaştıklarını açıkladılar.

Session, 1989 yılında Florida Üniversitesi’nde ekonomi öğrencisiyken 9 Şubat günü Gainesville’deki apartmanından yürüyüş yapmak için çıkmış ve bir daha da geri dönmemişti. Yetkililer Session’ın zorla alıkonup kaçırıldığından şüphelenmişlerdi.

Ancak 2013 yılında ölen bir suçlunun günlüğüne ulaşan yetkililer şahsın Session’ın ölümüyle alakalı olabileceğini düşünüyor. Dedektifler 1976 yılında komşusu Linda Fida’yı bıçakla öldürmekten ömür boyu hüküm giyen ve 9 yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakılmasının ardından benzer bir suç işleyerek tekrar hapse giren Paul Rowles ismindeki şahsın Session davasında birinci dereceden süpheli olduğunu söylüyor.

Rowles’ın öldürdüğü kadınlardan bahsettiği günlüğe ulaşan dedektifler, günlükte Tiffany hakkında herhangi bilgi olmadığını ama Rowles’ ın bazı sayılardan bahsettiği ve bu durumun henüz cesedi bulunmayan Session’ın ölümüyle alaklalı büyük ipuçları verdiğini söylediler. Yetkililerin açıklamalarına göre günlükteki sayılar Session’ın katilin ikinci kurbanı olduğunu gösteriyor.

Florida da hala araştırılmayı bekleyen düzinelerce cinayet ve yüzlerce kaçırılma olayları var. Tiffany Session’ın durumu bunlardan sadece birisi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.