Houston’da baba oğul evlerinin önünde öldürüldü

Houston’da baba oğul evlerinin önünde öldürüldü

Houston şehrinde bir baba ile oğul uğradıkları silahlı saldırı sonunda yaşamlarını yitirdi. Harris Vilayet’ine (County) bağlı olan Culter Ridge Ln sokağında gerçeleşen olayda saldırıyı iki kadın ile iki erkeğin yaptığı açıklandı.

Harris Vilayeti şerif ofisi tarafından yapılan açıklamada ölen baba ile oğlunun Mario DeSantiago (49) ile Leobardo DeSantiago (21) oldukları bildirildi. Cumartesi gecesi yerel saat ile 12:55 sularında meydana gelen olayda, saldırganların baba ile oğulun evlerinin garajına girdikleri sırada üzerlerine kurşun yagdırdıkları kaydedildi.

Maktulün talihsiz eşinin polise veridiği bilgiye göre saldırıyı 4 kişinin yaptığı belirlendi.  Saldırgan erkeklerden birisnin 25’li yaşlarda ve kilolu olduğu diğerinin ise zayıf ve uzun boylu olduğu belirtildi. Yine bir kadın saldırganın da eşgalini polis, zayıf, uzun boylu ve saçını at kuyruğu şekilde bağladığını açıkladı.

Harris Vilayet polisi olayla ilgili bilgisi olanların 713-221-TIPS (8477) ya da 713-967-5810 numaralı telefonlara bildirmelerini istedi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.