Galatasaray Futbol Akademisi Texas’ ta

Galatasaray Futbol Akademisi Texas’ ta

Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Selim Durmaz, Texas eyaleti Galatasaray Futbol Akademisi’ni ziyaret etti.

Antrenman sonrası velilerle gerçekleştirilen toplantıda, Texas Futbol Akademisi’nden etkilendiğini ve kısa süre içinde başarı haberlerini duymak istediğini söyleyen Selim Durmaz ayrıca futbol okullarının misyonunu ve okullardan beklentilerini dile getirdi.

Texas Galatasaray Futbol Okulu sorumlusu Süleyman Yılmaz yaptığı konuşmada Galatasaray markasını ve Galatasaraylılık ruhunu tüm Amerika’ya yaymayı hedeflediklerini ve bunun başlangıcının da Texas’tan olacağını söyledi.
Texas Futbol Akademisi antrenörü İdris Taş, “Yaklaşık 6 aydır aralıksız bir şekilde antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Burada olmamızın birçok nedeni var, Öncelikli hedefimiz akademimiz bünyesinde bulunan sporcularımıza, doğru ve bilimsel antrenman metodları ile futbolun temel ilke ve becerilerini aşılamak ve başarılı olan sporcularımızı kulübümüzün altyapısına kazandırmak.” açıklamasını yaptı.

Toplantıya katılan Houston Başkonsolosu Ferhat Alkan, Galatasaray Futbol Akademisi’nin burada olmasının hem burada yaşayan Türk ler için hem de Türkiye’nin Amerika’da tanıtımı için bir şans olduğunu ve bunun desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

Toplantı son olarak sporcu velilerinin, soru ve görüşlerinin alınması ile son buldu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.