Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Teksas’taki iş adamlarıyla bir araya geldi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Teksas’taki iş adamlarıyla bir araya geldi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Teksas eyaletindeki Türk toplumu ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Çağlayan, Houston temaslarının ikinci gününde, Raindrop Türkevi’ni ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çağlayan, yaptığı konuşmada, bir sivil toplum örgütü olarak Teksas’taki etkin çalışmaları dolayısıyla Raindrop’u kutladı, eyaletteki Türk kuruluşları ve Türk toplumuna, Türkiye’nin ekonomisini ve yeni teşvikler gibi son gelişmeleri anlattı.
Raindrop Türkevi Başkanı Mehmet Okumuş da Çağlayan’a Teksas eyaletinin “hemşehrilik beratını” takdim etti. Ayrıca Okumuş, Amerikan yerlileriyle Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönündeki çabaları nedeniyle Çağlayan’a, yerliler için gücü temsil eden bir sembol de hediye etti.

Çağlayan, daha sonra Teksas eyaletinde ticaret yapan Türk iş adamlarıyla görüştü.   Bakan Çağlayan ve beraberindeki heyet, temasların ardından, G-20 Ekonomi ve TicaretBakanları toplantısına katılmak üzere, havayoluyla Meksika’nın Puerto Vallerta şehrine hareket etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.