Aynı gün farklı yerde 2 kız çocuğunu kaçırmaya çalıştı

Aynı gün farklı yerde 2 kız çocuğunu kaçırmaya çalıştı

Texas’ın Dallas şehrinde  yaşayan 41 yaşındaki bir adam, 6 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmaya kalkıştı.

 

Dallas polisinin verdiği bilgiye göre, David Vincent Rodriguez, pazartesi günü Dallas’ın Kuzeybatısı’nda  Pleasant Grove’de yaşadıkları apartmanın hemen dışarısında oynayan 6 yaşındaki küçük kızı, ‘gel sana çikolata vereceğim’, ‘seni pastaneye’e götüreceğim’ diyerek kandırmaya çalıştı.

Yaklaşık olarak 15 metre kadar sürüklenen küçük kız, adamın elinden kurtulmayı başararak durumu ailesine anlattı. Polisi arayarak kızının başına gelenleri anlatan aile polisle beraber yakın çevreyi arayarak, çalılıkların arasında bir çöp kutusunun arkasına saklanan çocuk tacizcisini buldu. Rodriguez, bulunduktan hemen sonra   tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Polisin verdiği bir başka bilgi ise Rodriguez, aynı gün ikinci el mağazasında bir başka kız çocuğunu daha kaçırmaya teşebbüs etmiş fakat başarılı olamamıştı.

Rodriguez, 2001 yılında ahlaksız suça teşebbüs etmekten yargılanmış fakat jüri, tarafından suçsuz bulunarak serbest bırakılmıştı. Salı günü aynı yerde tekrar mahkemeye çıkan Rodriguez, kanunsuz yollardan birilerini alıkoymaya çalışmak suçundan 251 bin 308 dolar cezaya çarptırıldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.